Worden vaccinaties gebruikt als wapen tegen de mensheid?

Worden vaccinaties gebruikt als wapen tegen de mensheid?

Geschreven door: Renate

Wanneer wordt een injectie een wapen? Als het bij 70% van gezonde mensen leidt tot lichamelijke en/of geestelijke schade of de dood? En hebben burgers het recht zich te beschermen tegen het gevaar ernstig lichamelijk letsel op te lopen of zelfs gedood te worden?

Een snelle zoektocht op het internet laat zien dat burgers het recht hebben op zelf bescherming.Maandenlang worden we zoet gehouden met de belofte van een vaccin voor een infectieziekte waar wereldwijd ongeveer 99,6% van mensen volledig van hersteld. Volgens de RIVM worden “alle zeilen bijgesteld om het vaccin sneller te ontwikkelen dan de gebruikelijke 5 tot 10 jaar die daar voor staan.

Daarnaast moet klinisch worden onderzocht of het mogelijke vaccin veilig is en echt werkt bij mensen.”*)Kritische vragen over ingredienten en de werkzaamheid worden vermeden en details omtrent het covid-vaccin worden zorgvuldig geheim gehouden.Del Bigtree en zijn organisatie ICAN heeft nu voor een doorbraak gezorgd. Onder de FOIA (Freedom Of Information Act) zijn de onderzoeksresultaten van het Fase 1 onderzoek opgevraagd.Bij Fase 1 wordt bij GEZONDE vrijwilligers gekeken of het vaccin veilig is en welke dosering het beste werkt.*)*) https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vaccinsDe NIH (National Institutes of Health) en vaccin-fabrikant Moderna weigerden echter deze informatie vrij te geven omdat “het beschermen van informatie handelsgeheim is en informatie die vertrouwelijk en commercieel van aard is.”De dreiging van een rechtszaak heeft hen echter doen besluiten om toch de veiligheids onderzoeksresultaten voor de fase I-studie van hun COVID-19-vaccin (mRNA-1273) vrij te geven.

Een mRNA vaccin bevat controversiële en nooit eerder gebruikte technologie die tot genbewerking op de kiembaan leidt. D.w.z. dat het vaccin je dna verandert en dat deze veranderingen worden doorgegeven aan jouw nageslacht. Als pharma gaat knutselen in het dna van de mensheid, lijkt me dat de veiligheid en transparantie zeer belangrijk zijn.

De eerste 322 pagina’s van het 1093 pagina’s tellende rapport zijn zojuist vrijgegeven in de Verenigde Staten en onthullen dat “70% van de deelnemers ongewenste bijwerkingen meldde, waarvan er vele buitengewoon zorgwekkend zijn.”Een kans van 70% op (blijvend) letsel voor een virus waar wereldwijd omgeveer 99,6% van de mensen van herstelt. Het is verbazingwekkend dat er nog mensen zijn die zich vrijwillig als proefkonijn melden….en dus ook hun nageslacht met een nauwelijks geteste -nu al zeer gevaarlijk gebleken- dna-veranderende technologie willen belasten.Dit is een link naar de eerste 322 pagina’s van het 1093 pagina’s tellende rapport: https://www.icandecide.org/…/2020.10.29-Part-1…

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *